Uniek grafsteen laten maken

Uniek grafsteen laten maken? Wanneer een dierbare overlijdt kan een grafmonument een grote rol spelen in het rouwproces, een plek waar je hem of haar kunt herdenken en de mooie herinneringen naar boven kunt halen. Een passend grafsteen is daarom erg belangrijk, iets wat echt goed bij de dierbare past. Een uniek grafsteen laten maken is dan een uitkomst. 

Bekijk het filmpje over een uniek grafsteen laten maken

Het grafsteen moet bij de overledene passen

Hoe zorg je ervoor dat een gepaste herinnering zolang mogelijk blijft bij de overleden dierbare?Belangrijk voor een goed grafsteen is dat het goed bij de overledene moet passen en dat het grafsteen lang goed moet blijven. Daarbij komt hoe persoonlijker het grafsteen kunt maken hoe meer je er terug vindt in degene die je bent verloren hoe beter het grafmonument een rol kan spelen bij het rouwproces.

Uniek Grafsteen laten maken

Uniek grafsteen laten maken met eigen ontwerp

De basis voor een uniek grafsteen laten maken is het ontwerp wat is gemaakt. Dat ontwerp voor getoetst aan de hand van de regelgeving die de gemeente op de begraafplaats heeft. Het unieke grafsteen word vervaardigd uit plaatmateriaal. Nadat het gezet is word het gelast.

Uniek Grafsteen laten maken

Uniek Grafsteen laten maken

Uniek Grafsteen laten maken

Vervolgens worden het plaatmateriaal  gesublimeerd, dus voorzien van een print, van de bedrukking, van het ontwerp en dat kan pas nadat het aluminium is behandeld.

Aluminum grafsteen biedt meer mogelijkheden

Het aluminum grafsteen is anders dan een normaal stenen graf omdat je met aluminium veel meer mogelijkheden hebt, onder andere vanwege de kleuren en de vormen die je er op kwijt kunt. Een uniek grafsteen laten maken kan er voor zorgen dat de begraafplaats een mooi prentenboek wordt.

Uniek Grafsteen laten maken

Wil je een uniek grafsteen laten maken? Bezoek dan de website van grafkunsten, de specialist voor het maken van een uniek grafsteen van aluminium en met een print.

Maak een afspraak om een uniek grafsteen te laten maken. 

Bezoek de website: www.grafkunsten.nl